projektinmating

Projektnamn
PROForest
Projektkategori
Arbets- och Näringslivet
Projektstart
02.08.2021
Projektslut
31.07.2024
Målgrupp
Den huvudsakliga målgruppen för utbildnings- och informationsverksamheten är de svensk-språkiga aktörerna inom skogsbranschen (varande och blivande skogsägare och skogsbruks-/ skogsserviceföretagare, entreprenörer, skogsfackmän) .
Beskrivning

ProFOREST är ett utbildningsprojekt för skogsbranschen. Målsättningen är att ordnautbildnings- och informationstillfällen med såväl teoretisk som praktisk inriktning och att fungera som stöd och rådgivare för skogsbranschens aktörer (skogsägare, skogsbruks-/skogsserviceföretagare, entreprenörer och skogsfackmän). Skogsbrukets och skogsskötselns betydelse för en positiv klimatpåverkan lyfts fram. En speciell insats görs för att anpassa utbildningen till post-Covid för tillgänglighet och för att fånga intresse för skogsskötsel och miljövård hos målgruppen kvinnliga skogsägare, unga skogsägare och nyblivna oerfarna skogsägare för vilka skogsbruk känns främmande.

Kontaktperson
Pernilla Lindholm, tfn 0500 863 671, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Partners
Skogsvårdsföreningen Österbotten och Finlands skogscentral
Finansiär
Europeiska jordbruksfonden och Finlands skogsstiftelse
Status
Relaterade projekt
Bilagor
  • EJFLU
  • NTM
  • YA

Yrkesakademin i Österbotten | 2019